FACILITEITEN

Onze Healthclub biedt mogelijkheden voor iedereen. Het diverse aanbod en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat iedereen, jong en oud, dik en dun, zich bij ons thuis voelt. Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan eens langs bij onze Healthclub aan de Valkweg 6 te Sliedrecht.

FITNESS & KRACHTTRAINING
In onze ruime fitness zaal kunt u op uw eigen tempo trainen. Trainen met toestellen om verschillende doelstellingen te realiseren. Om het gewenste resultaat effectief en verantwoord te kunnen bereiken vindt u in onze fitnessruimte altijd een gediplomeerde Fitness Instructor, die u helpt bij het opstellen van uw trainingsschema.

CARDIO-FITNESS
Cardio-fitness is het trainen van hart en longen, dus het verbeteren van de conditie. Cardio-fitness kan u ook aanwenden ter stimulering van de vetverbranding. U kunt trainen op de door u gewenste tijd of dag, met een trainingsschema dat afgestemd is op uw niveau, persoonlijke wensen en doelen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Om na te gaan of er wordt getraind op de juiste intensiteit is het gebruik van een hartslagmeter aanbevolen.

FYSIOFITNESS
Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

PERSONAL TRAINER
Vind je het moeilijk om alleen je fitness doelen te behalen? Heb je iemand nodig die je helpt af te vallen of slanker te worden. Wil je je uithoudingsvermogen vergroten of juist spieren kweken? Personaltraining is een vorm van sporttraining waarbij de trainer zich met één sporter tegelijk bezighoudt en zich dus volledig op jou kan concentreren.
Een Personal Trainer kan je helpen een trainingsplan op te stellen, je helpen dit plan uit te voeren en vol te houden en op die manier jouw doelen te behalen. Een Personal Trainer is hiertoe speciaal opgeleid en heeft de kwaliteiten en kennis om een bewegings- en/of voedingsplan op te stellen dat aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen voldoet.

GEWICHTSCONSULENT
Onze gewichtsconsulent begeleidt u bij voedingsvraagstukken bijvoorbeeld over afvallen, voeding en sport, maar ook voeding en gezondheidsproblemen.

ZONNEBANK
Onze liggende snelbruiner zorgt voor max. 20 minuten ontspanning warmte en bruining. De professionele extra snelbruinende lampen en aparte gezichtsbruiners zorgen voor een veilig en verantwoord bruiningsresultaat in een relatief kort tijdsbestek. Een bezoek aan onze zonnestudio garandeert een verantwoord resultaat en eventueel advies.

Bel me terug
  • PROEFLES?MAAK EEN AFSPRAAK
  • KICKBOKSEN
  • GEWICHTSCONSULENT
  • LESROOSTER