NIEUWE GROEPSLES: YOGA

Onze yogalessen bevatten voornamelijk oefeningen uit de vloeiende Vinyasa-vorm, waarbij rustige en krachtige houdingen elkaar afwisselen en de ademhaling wordt gebruikt om van positie te veranderen Door het doen van deze oefeningen bied je jezelf de mogelijkheid om je flexibiliteit en balans te verbeteren.

Wat is Yoga?

Er wordt steeds per 2-3 maanden één en dezelfde les gedraaid, zodat deelnemers de kans krijgen de oefeningen goed onder de knie te krijgen.

Meditatie en ademhalingstechnieken, die ook een belangrijk onderdeel van deze les zijn, helpen je daarnaast meer rust en focus te krijgen.

De intensiteit wisselt tijdens de les van ontspannen naar krachtig.

Om de oefeningen in rust en met volle aandacht te kunnen doen, wordt tijdens de les gebruikt gemaakt van rustige achtergrondmuziek of –geluiden.

Wanneer?

Iedere dinsdag van 19:00-20:00

Voor wie?

We besteden graag tijd en persoonlijke aandacht aan onze deelnemers; we corrigeren waar nodig en bieden voor alle deelnemers geschikte oefeningen. Je hoeft dus niet goed getraind te zijn of veel yoga-ervaring te hebben om deel te nemen aan deze les.

De les geeft je meer rust en focus en is dus vooral geschikt voor iedereen die de dag ontspannen, maar met vernieuwde energie wil afsluiten.