YOGA

Onze yogalessen bevatten voornamelijk oefeningen uit de vloeiende Vinyasa-vorm, waarbij rustige en krachtige houdingen elkaar afwisselen en de ademhaling wordt gebruikt om van positie te veranderen en de flow te ondersteunen.

Door het doen van deze oefeningen bied je jezelf de mogelijkheid om je flexibiliteit en balans te verbeteren en je spieren en core te versterken.

Meditatie en ademhalingstechnieken, die ook een belangrijk onderdeel van deze les zijn, helpen je daarnaast meer rust en focus te krijgen.

De intensiteit wisselt tijdens de les van ontspannen naar krachtig.

Om de oefeningen in rust en met volle aandacht te kunnen doen, wordt tijdens de les gebruikt gemaakt van rustige achtergrondmuziek of –geluiden.

Er wordt steeds per 2-3 maanden één en dezelfde les gedraaid, zodat deelnemers de kans krijgen de oefeningen goed onder de knie te krijgen.

 

Voor wie?

We besteden graag tijd en persoonlijke aandacht aan onze deelnemers; we corrigeren waar nodig en bieden voor alle deelnemers geschikte oefeningen. Je hoeft dus niet goed getraind te zijn of veel yoga-ervaring te hebben om deel te nemen aan deze les.

De les geeft je meer rust en focus en is dus vooral geschikt voor iedereen die de dag ontspannen, maar met vernieuwde energie wil afsluiten.

LESROOSTER YOGA                   

Dinsdag 19:00 - 20:00

 

 

 

 

Bel me terug
  • LESROOSTER
  • BODYBALANCE
  • CARDIO KICKBOKSEN
  • PERSONAL TRAINER